Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balvanyos

   Balvanyos


Descriere

Best Western Balvanyos dispune de camere confortabile si terase insorite, lobby-bar, restaurant elegant, centru balnear, teren de tenis si sala de biliard.

Hotelul dipune de camere duble si single Standard, Superior, Lux.

Camere duble Standard: camere restranse ca suprafata, situate in capetele culoarelor, nu pe fatada hotelului, cu vedere spre parcare, cu 2 paturi alaturate, TV color, telefon, grup sanitar cu dus, fara balcon.

Camere duble Superior: camere mai mici ca suprafata decat cele de Lux, situate pe fatada hotelului, fara balcon, cu spatiu suficient pentru 2 persoane, cu 2 paturi alaturate, TV color, telefon, grup sanitar cu cada.

Camere duble Lux: camere foarte mari ca suprafata, singurele din hotel care pot fi amenajate in camere triple cu spatiu suficient pentru 3 persoane, situate pe fatada hotelului, cu balcon, cu 2 paturi alaturate, TV color, telefon, grup sanitar cu cada.

Camere single Standard: camere restranse ca suprafata, situate in capetele culoarelor, nu pe fatada hotelului, cu vedere spre parcare, cu 1 pat dublu, TV color, telefon, fara balcon, grup sanitar cu dus.

Camere single Superior: camere restranse ca suprafata, situate pe fatada hotelului, fara balcon, cu 1 pat dublu, TV color, telefon, grup sanitar cu dus.

Camere single Lux: camere restranse ca suprafata, situate pe fatada hotelului, cu balcon, cu 1 pat dublu, TV color, telefon.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

TripAdvisor Traveler Rating

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.