Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Lotos


Descriere

Poveste Hotel Lotos, Balchik

Localizare
Hotel Lotos mic si cochet, situat in apropierea portului, ofera acces facil catre plaja din Balchik, dar si la centrul animat al statiunii. Turistii cazati se pot bucura de gastronomie variata in cadrul restaurantului, dar si de bauturi felurite pe terasa de unde se pot admira yahturile acostate in port.

Facilitati camere
Hotel Lotos oferă 63 camere, dintre care 28 camere duble, 26 camere triple, 4 studiouri și 5 apartamente cu 2 dormitoare separate. Toate camerele au terase largi cu vedere la mare, în principal pe Marea Neagră. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizoare, telefoane, frigidere, internet prin cablu.

Facilitati Hotel Lotos
Hotel Lotos ofera 2 restaurante în incintă, un restaurant principal pentru 120 de persoane și unul mai mic, pentru 40 de persoane, care oferă vederi panoramice. Fiecare oferă o gama larga de băuturi, peste 30 de tipuri de salată, specialităţi de peşte, precum şi bucătărie diversă europeană şi bulgară. O orchestră oferă muzică de fundal şi puteţi, de asemenea, cina în aer liber ân serile frumoase.

SPA & Welness
Centru spatiu cuprinde o sala de fitness unde turistii se pot antrena pentru o buna conditie fizica.

Drinks & Food
Partea gastronomica este prezentata in cadrul restaurantului principal unde pot servi masa simultan 120 de persoane, dar si a terasei cu vedere panoramica in cadrul careia pot fi servite mai mult de 30 de sortimente de salate.

Sport si divertisment
Datorita pozitionarii sale, turistii pot ajunge repede la plaja statiunii, ori in centrul animat. De asemnea, pentru impatimitii barcilor cu motor, vederea asupra portului cu yahturi este minunata.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie

TripAdvisor Traveler Rating

49 Recenzii
Mediu

#13 din 22 in Balchik

Scrie un review
Rating Turisti
Excelent
10
Bun
14
Mediu
12
Slab
5
Teribil
8
Vezi review-uri pentru
Afaceri
2
Cupluri
12
Turist solo
2
Familie
22
Iesire cu prietenii
8
Sumar Rating
Locatie
Calitatea somnului
Camere
Serviciu
Valoare
Curatenie