Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Jannah Burj Al Sarab


Descriere

Poveste Hotel Jannah Burj Al Sarab, Abu Dhabi

Localizare
Hotel Jannah Burj Al Sarab
este un hotel luxos de 5 stele situat in Emiratele Arabe Unite, in vibranta statiune Abu Dhabi, aflandu-se la o distanta de 1,7 km de Abu Dhabi Mall, 6 km de plaja si la 36,4 km de Aeroportul International Abu Dhabi. Hotel Jannah Burj Al Sarab este un hotel luxos de 5 stele situat in Emiratele Arabe Unite, in vibranta statiune Abu Dhabi, aflandu-se la o distanta de 1,7 km de Abu Dhabi Mall, 6 km de plaja si la 36,4 km de Aeroportul International Abu Dhabi. Hotelul beneficiaza de o localizare excelenta, avand acces facil la mijloace de transport, plajele magnifice, centrele comerciale si de business, fiind ideal pentru oamenii de afaceri sau pentru turistii care vor sa faca shopping.

Facilitati camere
Camerele Deluxe din Hotel Jannah Burj Al Sarab sunt dotate cu un living spatios, o bucatarie complet mobilata si birou executiv. Suitele Penthouse sunt compuse din doua dormitoare si sunt dotate cu birou executiv separat, zona de living spatioasa și zona de luat masa separata cu 8 locuri. Dormitorul matrimonial cu are un balcon si o baie, în timp ce camera de oaspeti are o baie proprie si este mobilat fie cu paturi Spa.

Facilitati Hotel Jannah Burj Al Sarab
Hotel Jannah Burj Al Sarab detine un numar de 318 de camere decorate modern, oferind turistilor urmatoarele facilitati: lobby lounge café, snack bar, piscina pe acoperis, sala de gimnastica, Jacuzzi (separat pentru femei si barbarti), servicii Spa, 3 sali de conferinte si o sala de consiliu - dotate cu echipament modern, servicii concierge, 4 nivele de parcare la subsol, valet parking, ATM, si internet WiFi de mare viteza disponibil in intregul hotel.

Drinks & Food
Hotel Jannah Burj Al Sarab detine o cafenea localizata in zona lobby, fiind un loc ideal de intalinre unde turistii pot savura una dintre cele mai bune cafele din oras. De asemenea, hotelul are si un snack bar unde se pot savura sortimente variate de gustari, ceaiuri si sucuri naturale.

Sport & Divertisment
Pentru relaxarea si destinderea turistilor Hotel Jannah Burj Al Sarab pune la dipozitia acestora sala de gimnastica, Jacuzzi (separat pentru femei si barbarti) si servicii Spa.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie