Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Vrei cateva informatii despre noi ?


Aventura Tomis Travel a inceput in ianuarie 2008. Atunci cand am inceput activitatea vazusem cateva destinatii din Grecia si fusesem plecat in cateva vacante prin Europa.

Adevarul ca Tomis Travel pentru mine a fost un vis. Atunci cand eram copil eram fascinat de ideea de a-i trimite pe oameni in vacanta.

La varsta de 18-19 ani intram in agentiile de turism si le spuneam agentilor de turism ca vreau sa merg in diferite destinatii din lume. Eram fascinat de povestile lor, de oferte, de ideea ca pot calatori oriunde. Imi placea ideea de a povesti despre vacante si experientele traite. Toate aceste lucruri se intamplau in anii `90.

Am urmat Facultatea de Constructii Navale, dar eram mult mai prezent voluntar la cursurile Facultatii de Turism.

Primul curs pe care l-am facut in viata, fara sa fiu impins de la spate, fara sa primesc sfaturi de la parinti, si fara sa ma consult cu cineva a fost Cursul de manager in activitatile de turism. De fapt a fost singurul curs de 6 luni de zile de la care nu am lipsit o ora.

Gasesti pe multe site-uri de turism  ideea : clientii sunt importanti pentru noi.

Mie cel mai mult din toata activitatea noastra imi place sa vorbesc despre vacante. Sa ascult experientele clientilor ce au fost plecati in vacanta.

Sunt dese situatiile cand vine cate un client la inchiderea programului si incepem sa discutam despre vacante si se intampla sa plece din agentie dupa 2-3 ore de discutii.
Atunci el isi da seama ca timpul a trecut si programul s-a terminat demult si incepe sa isi ceara scuze.

Eu cred ca toata aceasta experienta vorbeste despre un singur lucru: noi suntem pasionati de ideea de a calatorii.

Atunci cand am inceput activitatea aveam abilitati bune in online si multe informatii despre turism.
Proiectul la care tinem cel mai  mult este site-ul : tomistravel.ro . In decursul celor 11 ani de activitate cel mai mult am investit in site.

Este o intreaga poveste istoria site-ului nostru, cum a evoluat acesta in timp .

Inceputurile site-ului tomistravel.ro
Site-ul tomistravel.ro l-am lansat la sfarsitul lunii februarie 2018 .

Aici poti vedea prima varianta a site-ului tomistravel.ro


La momentul respectiv introduceam manual ofertele in site. Avem mii de oferte pe site introduse manual. Aveam circuite, avem sejururi cu autocarul si avionul. La cateva luni Google ne-a indexat site-ul si aveam vizibilitate in motoarele de cautare. La 3 luni de zile de la lansarea siteului  pe cuvantul cheie : circuite turistice eram in primele 3 pozitii. 

In martie 2009 puteai sa faci rezervari pe site  la hoteluri din toata lumea. Aveam mai bine impartite sejururile si circuitele pe destinatii.
Aveam oferte last minute, aveam pagina dedicata pentru Paste.


In februarie 2010 am implementat pe site o platforma de rezervari online. In Romania era cu adevarat o mare noutate sa vezi tarife finale pentru o camera cu 2 adulti si 1 copil . sau 2 adulti si 2 copii. 6 luni de zile am lucrat la aceasta implementare cu 2 echipe diferite.In anul  2012 ne-am dat seama ca platforma in care am investit resurse financiare si umane nu da rezultate si am revenit la o impartire mai buna a destinatiilor din site. In 2012 site-ul era foarte bine indexat de Google si eram pe multe cuvinte cheie in prima pagina.In ianuarie 2014 am primit promisiunea unui important jucator din piata turismului din Romania ca a dezvoltat o platforma in care poti vedea tarife, disponibilitati totul in timp real pe avion, autocar, individual oriunde in lume. Dupa 12 luni am ajuns la varianta motorului de cautare de mai jos. In realitate eu eram primul din Romania care a integrat aceasta platforma. 


In perioada 2014-2015 pentru ca dezvoltatul platformei nu se descurca in implementarea acesteia am alaturat proiectului alte 2 companii de IT  pentru a putea implementa corect aceasta platforma.

In anul 2016 pentru ca nu am fost multumiti de toate aceste rezultate, am gasit in Romania o firma de IT ce dezvolta o  platforma revolutionara in domeniul turismului, fix ceea ce ne interesa pe noi.

Am luat totul de la 0 si am implementat noua platforma. Mai jos se vede motorul de cautare din prima pagina.


In anul 2016 si pana la jumatatea anului 2017 am dezvoltat si am revenit in in cautarile din motorul de cautare Google.  Platforma avea rezultate multumitoare, dar nu avea cele mai bune rezultate. In anii 2016, 2017 au aparut in piata siteuri care sa reuseasca sa dea tarife corecte, reale intr-un timp din ce in ce mai scurt.

In mai 2017 am abandonat aceasta platforma  si am luat-o de la capat cu o alta echipa de IT. Aici intr-adevar am gasit  siteuri de turism care aveau integrate aceasta platforma si lucrurile functionau cum trebuie. Este varianta actuala a site-ului nostru.

Suntem  multumiti de varianta actuala pentru ca poti vedea in timp real tarife, disponibilitati , informatii detaliate despre fiecare locatie pe toate destinatiile turistice https://www.tomistravel.ro/.

In perioada urmatoare vor apare apare noi provocari in site precum filtre dinamice pentru facilitati, nota Tripadvisor pentru fiecare hotel in parte.