Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

De ce sa alegi Tomis Travel

De ce sa alegi Tomis Travel !

De ce doar 99% clienti fericiti ? Pentru ca nu suntem perfecti, dar in fiecare zi incercam sa imbunatatim activitatea, sa aducem noutati si sa descoperim lucruri noi.
Aproape in fiecare luna urmam cursuri de marketing, vedem locatii noi de vacanta, aducem imbunatatiri site-ului. In fiecare luna facem un update la site cu elemente noi
pentru o navigare cat mai usoara.


10 ani de activitate, 10 de experienta. Agentia de turism Tomis Travel este un vis implinit. Cand eram mic asta visam: sa organizez excursii si sa-i trimit pe oameni in vacanta. Cand am fost major si am hotarat singur ce cursuri vreau sa studiez, primul curs ales a fost de Manager in activitatile de turism. La 20 de ani am facut cursul, iar  dupa 12 ani am gasit oportunitatea de-a imi urma visul: sa-mi deschid propria agentie de turism, sa povestesc cu oamenii experiente si momente memorabile traite in vacante.

La 1 aprilie 2008, primul client a intrat in agentie si a cumparat o vacanta in Romania la Sighetul Marmatiei. De atunci in fiecare zi Agentia de turism Tomis Travel se deschide zilnic de la ora 08.30 de luni pana vineri pana la ora 18.30/19.00, inclusiv sambata si chiar duminica suntem in agentie. Raspundem la telefon 24/24h  7 zile pe saptamana.Peste 10 mii de turisti fericiti.
In 10 ani de activitate avem multe familii care au plecat cu noi in vacanta de cel putin 30 ori. Sunt turisti cu care am plecat impreuna in vacanta, am creat relatii de prietenie, cateodata ne gandim sa-i luam la noi acasa.

Am invatat atatea lucruri interesante legate de viata, sunt oameni care ne-au inspirat, ne-au schimbat, ne-au dat ideii,  ne-au obligat chiar fortat sa devenim mai buni, mai performanti.
950 de parteneri implicati in site. Dezvoltarea acestui site implica un efort urias din partea echipei de implementare. In momentul de fata poti vedea disponibilitatea in timp real a tuturor partenerilor cu care colaboram.

Avem o echipa ce se ocupa de partea de continut din site, o alta echipa ce verifica acuratetea tarifelor existente in site, parteneri ce ne ofera acces la platformele lor pentru a avea cele mai bune tarife negociate pe site-ul nostru. Este o munca continua 24/24h. In fiecare moment cineva lucreaza la ceva in site-ul tomistravel.ro.


Trusted.ro - Inseamna o platforma de monitorizare a tuturor magazinelor online din Romania. Sunt verificate de o echipa profesionista toate aspectele juridice, comerciale si de veridicitate a site-ului nostru.

Existenta acestei sigle confirma corectitudinea activitatii noastre. Trusted.ro este partenerul de incredere al celei mai importante competitii a magazinelor online din Romania. In anul 2018 datorita calitatii site-ului am fost acceptati in cadrul acestei competitii a magazinelor online (GPEC).


Comentarii pe Google Avem clientii care ne-au lasat recenzii pe Google multumiti de vacantelele in care i-am trimis si recomandari noastre. Va asteptam sa ne lasati un feedback pe Google despre experienta traita de voi alaturi de Tomis Travel.


Firma de incredere 2016/2017 - Cei de la Firma de incredere ne-au monitorizat activitatea  in 2016 si 2017 si ne-au oferit recunoasterea de Firma de incredere in  anii 2016 si 2017.


Plati cu cardul prin Mobilpay. Pe site-ul tomistravel.ro aveti posibilitatea sa platiti cu cardul prin platforma Mobilpay cu tipurile de carduri Visa si Mastercad.
Avem integrat pe site certificatul SSL - de securitate a datelor  personale. Astfel incat datele dumneavoastra transmise catre server pentru rezervari sau informatiile trimise catre noi sa fie protejate. Acest certificat, ii confirma vizitatorului ca se afla pe un site real.

Polita de insolventa