google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Circuite turistice cu avion/autocar in Maroc Circuite turistice culturale cu avion/autocar in Rabat si Maroc

Circuite cu avionul in Maroc

De ce sa margi intr-un circuit in Maroc

Circuite culturale in Maroc

 1. Cultură și istorie bogată: Marocul are o istorie și o cultură bogată, influențate de civilizații precum berberii, arabilor, spaniolilor și francezilor. Poți explora orașele imperiale Rabat, Fes, Marrakech și Meknes, care sunt pline de palate regale, piețe tradiționale și moschei impresionante.

 2. Medine și suq-uri: Medinele (orașele vechi fortificate) din Maroc, cum ar fi Medinat Fes și Medinat Marrakech, oferă o incursiune în atmosfera autentică a țării, cu străzi înguste, clădiri din lut, ateliere de artizanat și suq-uri aglomerate, unde poți achiziționa obiecte de artizanat tradiționale.

 3. Peisaje spectaculoase: Marocul oferă o varietate de peisaje impresionante. De la deșertul Sahara, cu dunele de nisip aurii și călăriile cu cămile, până la Munții Atlas, cu vârfuri înzăpezite și sate berbere izolate, există multe locuri de explorat și de admirat în timpul unui circuit în Maroc.

 4. Bucătăria delicioasă: Marocul este renumit pentru bucătăria sa delicioasă și plină de arome. Poți savura preparate precum tajine (feluri de mâncare gătite în vase speciale), couscous, pastilla (tartă cu carne de pasăre și migdale) și băutura tradițională de ceai de mentă.

 5. Ospitalitatea marocană: Marocanii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor călduroasă și prietenoasă. Vei fi întâmpinat cu zâmbetul pe buze și vei avea ocazia să te bucuri de experiența autentică a vieții de zi cu zi în Maroc.

 6. Hammam și spa-uri: Hammam-ul tradițional marocan este o experiență de relaxare și răsfăț pentru corp și minte. Poți să te bucuri de tratamente de hammam și masaje în spa-uri de lux din orașe precum Marrakech sau Essaouira.

 7. Plaje și stațiuni de pe coastă: Marocul are o coastă lungă, care oferă plaje frumoase și stațiuni de lux, cum ar fi Agadir și Essaouira. Poți să te relaxezi pe plajă, să practici sporturi acvatice și să te bucuri de soarele marocan.

 8. Craft-uri și cumpărături: Marocul este renumit pentru meșteșugurile tradiționale, cum ar fi covoarele berbere, ceramica și obiectele de argint. Poți explora suq-urile și bazarurile locale pentru a achiziționa obiecte de artizanat autentice.

 

Top 10 atractii turistitce din Maroc

Circuite culturale in Maroc

 1. Medinat Fes, Fes: Unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din lume, cu străzi înguste, bazaruri tradiționale și arhitectură islamică impresionantă.

 2. Marrakech: Orașul vibrant și exotic cunoscut pentru piața Djemaa el-Fna, grădinile Majorelle și Palatul Bahia.

 3. Chefchaouen: Un oraș pitoresc, renumit pentru casele sale albastre și străzile sale înguste. Este situat în Munții Rif și oferă o atmosferă calmă și relaxantă.

 4. Sahara: O excursie în deșertul Sahara este o experiență unică, unde poți face tururi cu cămile, poți petrece nopți într-un cort tradițional berber și poți admira peisajele spectaculoase ale dunelor de nisip.

 5. Atlasul Mării: O regiune muntoasă impresionantă, situată în sudul Marocului, unde poți face drumeții, poți admira cascadele și poți explora satele tradiționale berbere.

 6. Essaouira: Un oraș de coastă fermecător, cunoscut pentru plajele sale frumoase, fortăreața portuară și atmosfera relaxată. Este popular pentru sporturile acvatice, cum ar fi windsurfingul.

 7. Cascada Ouzoud: O cascada spectaculoasă situată în Munții Atlas. Este cea mai înaltă cascada din nordul Africii și oferă peisaje pitorești și posibilitatea de a face drumeții în jurul său.

 8. Volubilis: Ruinele romane antice din Volubilis, înscrise în patrimoniul mondial UNESCO. Aici poți vedea vestigii impresionante, cum ar fi arcuri, mozaicuri și clădiri antice.

 9. Rabat: Capitala Marocului, cu o combinație de istorie și modernitate. Poți vizita Oudaïa Kasbah, Mausoleul Mohammed V și turnurile Hassan.

 10. Todra Gorge: Un canion impresionant situat în Munții Atlas, cunoscut pentru stâncile spectaculoase de culoare roșie și pentru posibilitățile de escaladă și drumeții.

 

Lorem ipsum dolor sit amet

Nunc at nulla eget turpis malesuada lobortis at nec ex

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus quis commodo mauris.