google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Circuite culturale turistice Germania Circuite in Germania cu autocar si avion

Circuite turistice culturale cu avionul Germania

Circuite turistice culturale cu autocarul Germania

3 Cele mai importante obiective din Germania

Circuite turistice culturale in Germania

  1. Poarta Brandenburg (Brandenburg Gate) - un simbol al Berlinului și al întregii Germanii, o poartă istorică cu o valoare simbolică puternică.

  2. Castelul Neuschwanstein - unul dintre cele mai faimoase castele din lume, cunoscut pentru arhitectura sa de poveste și legătura cu regele Ludwig al II-lea al Bavariei.

  3. Catedrala din Köln (Cologne Cathedral) - o impresionantă catedrală gotică situată în orașul Köln, cu una dintre cele mai înalte și mai impresionante turle din lume.

 

De ce sa mergi in Germania?

Circuite turistice culturale in Germania

  1. Istorie și cultură bogată: Germania este o țară cu o istorie bogată și diversă. Aici veți găsi numeroase orașe istorice, castele medievale, catedrale impresionante și muzee de artă și istorie de renume mondial. Berlin, München, Hamburg, Köln și Frankfurt sunt doar câteva dintre destinațiile care oferă o experiență culturală și istorică deosebită.

  2. Peisaje naturale variate: Germania oferă o varietate de peisaje naturale, de la frumoasele Munți Bavariei și Pădurea Neagră până la malurile râului Rin și minunatele lacuri ale regiunii Mecklenburg. Puteți explora frumusețea naturii în rezervații naturale și grădini botanice sau puteți merge într-o drumeție prin peisajele pitorești.

  3. Arhitectură impresionantă: Germania este cunoscută pentru arhitectura sa diversă și impresionantă. Aveți oportunitatea de a admira clădiri istorice precum Castelul Neuschwanstein, Catedrala din Köln, Poarta Brandenburg din Berlin sau biserici medievale pitorești. Fiecare regiune a țării are propriul său farmec arhitectural.

  4. Bucătărie delicioasă: Germania este renumită pentru bucătăria sa delicioasă, care include preparate precum bratwurst (cârnați), pretzels (covrigi), schnitzel (șnițel), kartoffelsalat (salată de cartofi) și multe altele. Puteți savura specialități locale în restaurante tradiționale și târguri de alimente.

  5. Evenimente culturale și festivaluri: Germania găzduiește numeroase evenimente culturale și festivaluri pe tot parcursul anului. Oktoberfest-ul din München, târgurile de Crăciun, festivalurile de muzică și artă, precum și evenimentele sportive sunt doar câteva dintre oportunitățile de a experimenta cultura germană autentică și de a vă distra în timpul circuitului.