google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Circuite culturale turistice Franta Circuite in Franta cu autocar si avion

Circuite turistice culturale cu avionul Franta

Circuite turistice culturale cu autocarul Franta

De ce sa mergi in Franta ?

Circuite turistice culturale in Franta

 1. Istorie și cultură bogată: Franța este renumită pentru patrimoniul său istoric și cultural. De la monumentele impresionante, precum Turnul Eiffel și Catedrala Notre-Dame, până la castelele medievale și muzeele de artă celebre, cum ar fi Luvru, Franța abundă în atracții culturale și istorice deosebite.

 2. Peisaje variate și frumoase: Franța oferă o varietate uimitoare de peisaje, de la dealuri împădurite și câmpii pitorești, până la munți înalți și țărmuri spectaculoase. Poți explora frumusețea Provencei, Munții Alpi, Valea Loarei și multe alte regiuni cu peisaje uimitoare.

 3. Bucătărie delicioasă: Franța este renumită pentru gastronomia sa rafinată. Poți savura preparate tradiționale precum croissant-uri, baghete proaspete, brânzeturi fine și vinuri deosebite. O vacanță în Franța îți oferă oportunitatea de a experimenta și a te bucura de diversele arome și specialități regionale.

 4. Artă și moda: Franța este un centru important pentru artă, design și modă. Poți vizita muzeele și galeriile celebre, cum ar fi Muzeul Orsay și Centrul Pompidou din Paris, și poți explora magazinele de modă de renume mondial din Paris și alte orașe importante.

 5. Viață de noapte vibrantă: Orașele franceze oferă o viață de noapte animată, cu restaurante, baruri și cluburi pentru toate gusturile. Poți petrece serile într-o atmosferă plină de energie, savurând mâncare delicioasă și dansând până dimineața în cluburile de renume.

 

10 Cele mai importante obiective din Franta

Circuite turistice culturale in Franta

 1. Turnul Eiffel, Paris: Iconicul simbol al Franței și una dintre cele mai vizitate atracții din lume.

 2. Catedrala Notre-Dame, Paris: O capodoperă gotică impresionantă și un loc de cult important.

 3. Palatul și Grădinile Versailles: Un palat regal magnific și grădini superbe, la aproximativ 20 km de Paris.

 4. Muzeul Luvru, Paris: Unul dintre cele mai mari și celebre muzee de artă din lume, găzduind capodopere precum Mona Lisa.

 5. Mont Saint-Michel: O insulă fortificată spectaculoasă din Normandia, cu o mănăstire medievală.

 6. Valea Loarei: O regiune cunoscută pentru castelele sale impresionante, printre care se numără Castelul Chambord și Castelul Chenonceau.

 7. Carcassonne: Un oraș fortificat medieval bine conservat, situat în regiunea Languedoc-Roussillon.

 8. Cannes: O destinație turistică de lux pe coasta de azur, cunoscută pentru festivalul de film de la Cannes.

 9. Saint-Tropez: Un oraș pitoresc și popular, cu plaje frumoase și viață de noapte vibrantă.

 10. Valea Râului Roina: O zonă montană spectaculoasă în sud-estul Franței, cunoscută pentru peisajele sale impresionante și sporturile în aer liber.