google-site-verification=E5IWBtUC8FGzX1gTe3NVHRXdQtK511TakZY0HnVWjBE
Circuite culturale turistice Austria Circuite in Austria cu autocar si avion

Circuite turistice culturale cu autocarul Austria

Circuite cu avionul in Austria

De ce sa mergi in Austria ?

Circuite turistice culturale in Austria

 1. Peisaje spectaculoase: Austria este cunoscută pentru peisajele sale montane impresionante, cu munți înalți, văi adânci, lacuri cristaline și păduri dese. Într-un circuit, vei avea ocazia să te bucuri de aceste peisaje și să explorezi zonele rurale pitorești.

 2. Patrimoniu cultural bogat: Austria este plină de orașe și sate cu o bogată moștenire culturală. De la Viena, capitala imperială, la Salzburg, orașul natal al lui Mozart, și la alte orașe pitorești precum Innsbruck și Graz, vei descoperi palate, catedrale, castele și muzee ce reflectă istoria și cultura austriacă.

 3. Muzică și artă: Austria este considerată patria muzicii clasice, iar în timpul unui circuit ai ocazia să asculți concerte în sălile de operă și să vizitezi casele-muzeu ale compozitorilor celebri precum Mozart și Beethoven. De asemenea, vei descoperi opere de artă de valoare în muzeele și galeriile de artă din Austria.

 4. Bucătărie și vinuri: Austria este renumită pentru bucătăria sa delicioasă și vinurile sale. Poți savura preparate tradiționale austriece, precum schnitzelul și strudelul, și poți degusta vinuri de calitate în regiunile viticole.

 5. Activități în aer liber: Austria oferă o gamă diversificată de activități în aer liber. Poți face drumeții în munți, poți practica sporturi de iarnă în stațiunile montane, poți călări sau poți explora peisajele naturale într-o croazieră pe unul dintre cele mai frumoase lacuri ale Austriei.

 6. Atmosferă de sărbătoare: Dacă alegi să mergi într-un circuit în perioada sărbătorilor de iarnă, vei experimenta atmosfera magică a piețelor de Crăciun tradiționale, cu lumini strălucitoare, muzică festivă și delicii culinare.

 7. Infrastructură excelentă: Austria are o infrastructură excelentă, ceea ce face călătoria și explorarea ușoară și confortabilă. Există rețele bune de transport, opțiuni de cazare pentru toate preferințele și servicii turistice bine dezvoltate

 

10 Cele mai importante obiective din Austria

Circuite turistice culturale in Austria

 1. Palatul Schönbrunn, Viena: Unul dintre cele mai renumite palate din Europa, cu grădini magnifice și interioare opulente.

 2. Catedrala Sfântul Ștefan, Viena: Un simbol al orașului Viena, o catedrală gotică impresionantă cu o arhitectură magnifică.

 3. Palatul Hofburg, Viena: O fostă reședință imperială, care găzduiește acum mai multe muzee și atracții turistice importante.

 4. Castelul Mirabell și Grădinile Mirabell, Salzburg: Un palat baroc impresionant înconjurat de grădini frumoase, cu vedere la Salzburg.

 5. Palatul Hohensalzburg, Salzburg: Un castel medieval masiv situat pe o colină deasupra orașului Salzburg, oferind o panoramă impresionantă asupra orașului și a regiunii înconjurătoare.

 6. Lacul Hallstatt: Un lac idilic în Alpii austrieci, înconjurat de munți impresionanți și de unul dintre cele mai pitorești sate din Austria.

 7. Salina Hallstatt: O mină de sare veche de secole, care poate fi vizitată și care oferă o privire în istoria și industria sării din regiunea Hallstatt.

 8. Castelul Belvedere, Viena: Două palate baroce magnifice, înconjurate de grădini și fântâni, care găzduiesc o colecție impresionantă de artă.

 9. Palatul Schlossberg, Graz: Un castel medieval situat pe o colină deasupra orașului Graz, oferind o panoramă frumoasă asupra orașului.

 10. Grădinile Königssee și Palatul Miramare, Innsbruck: O zonă de grădini frumoase în apropiere de Innsbruck, cu vederi panoramice și un palat impresionant.