Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta Varadero Cuba

Vacanta Varadero Cuba

Incearca o vacanta in Varadero, Cuba. Plaje cu nisip fin, cocktailuri insorite asteptandu-te sa le incerci. Varadero o destinatie exotica cum mereu ai visat...

Citeste mai mult

Vacanta Varadero Cuba


Incearca o vacanta in Varadero, Cuba. Plaje cu nisip fin, cocktailuri insorite asteptandu-te sa le incerci. Varadero o destinatie exotica cum mereu ai visat. Un sejur de 7 nopti in Varadero iti poate oferi amintiri deosebite toata viata. Dupa o vacanta unica in Varadero iti vei dori mereu sa te intorci pentru plaje, cocktailuri si atmosfera unica.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 23 hoteluri

Varadero, Cuba

Hotelul Iberostar Varadero 5 este situat vis-à-vis de plaja Varadero una din cele mai frumoase plaje din Varadero Calitatea serviciilor sale camerele sale spațioaseși o gamă largă de activități de agrement fac acest hotel de lux o alegere perfectă pe . . .

Varadero, Cuba

Starfish Cuatro Palmas este amplasat de-a lungul plajei cu nisip din Varadero Cuba Localizare Starfish Cuatro Palmas este amplasat de-a lungul plajei cu nisip din Varadero Cuba Amplasat la 145 km de Havana Varadero este una dintre cele mai ma . . .

Varadero, Cuba

Hotelul H10 OCEAN VISTA AZUL este un hotel nou de 5 inconjurat de doua plaje idilice cu nisip fin alb si ape turcoaz Dispune de o pozitie cu priveliste spectaculoasa asupra oceanului BOOKING 85 Localizare Hotelul H10 OCEAN VISTA AZUL 5 este inc . . .

Varadero, Cuba

O stațiune de lux pe malul mării din Varadero perfectă pentru familii și cupluri BOOKING nu are nota TripAdvisor 4 Localizare Situat langa cea mai bună plajă din lume la doar 11 km de centrul orașului Varadero la 40 km de Aeroportul Internațion . . .

Varadero, Cuba

Hotelul Melia Varadero estelocalizat la 8 km de centrulorasului Varadero Situatlanga Varadero Golf Club si Plaza America Convention Centre BOOKING 78 Localizare Hotelul Melia Varadero estelocalizat la 8 km de centrulorasului Varadero Aeroportul . . .

Varadero, Cuba

Situat în centrul orașului Varadero la câțiva pași de restaurante magazine baruri și cluburi din Varadero Starfish Las Palmas se afla la 5 minute de mers pe jos fata de una dintre cele mai bune plaje din Varadero Hotelul este la numai 18 km de Aeropo . . .

Varadero, Cuba

Luxosul hotel cu concept all inclusive din Varadero este destinat adultilor Serviciul Royal Garden Junior Suites Swim Up Pool este unic in Cuba si ofera acces direct la piscina Are in dotare 3 piscine tip laguna si 5 piscine exterioare cu hidromasaj . . .

Varadero, Cuba

Cladire spectaculoasa in forma de floare cu sase petale construita in stilul piramidelor Camerele superioare si apartamentele cu terase mari oferta o priveliste uimitoare asupra Marii Caraibe si Peninsulei Varadero Clubul Amigos are program de activi . . .