Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta Varadero Cuba

Vacanta Varadero Cuba

Incearca o vacanta in Varadero, Cuba. Plaje cu nisip fin, cocktailuri insorite asteptandu-te sa le incerci. Varadero o destinatie exotica cum mereu ai visat...

Citeste mai mult

Vacanta Varadero Cuba


Incearca o vacanta in Varadero, Cuba. Plaje cu nisip fin, cocktailuri insorite asteptandu-te sa le incerci. Varadero o destinatie exotica cum mereu ai visat. Un sejur de 7 nopti in Varadero iti poate oferi amintiri deosebite toata viata. Dupa o vacanta unica in Varadero iti vei dori mereu sa te intorci pentru plaje, cocktailuri si atmosfera unica.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 9 hoteluri

Varadero, Cuba

Cladire spectaculoasa in forma de floare cu sase petale construita in stilul piramidelor Camerele superioare si apartamentele cu terase mari oferta o priveliste uimitoare asupra Marii Caraibe si Peninsulei Varadero Clubul Amigos are program de activi . . .

Varadero, Cuba

Luxosul hotel cu concept all inclusive din Varadero este destinat adultilor Serviciul Royal Garden Junior Suites Swim Up Pool este unic in Cuba si ofera acces direct la piscina Are in dotare 3 piscine tip laguna si 5 piscine exterioare cu hidromasaj . . .