Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Varadero Cuba

Prezentare Varadero Cuba

Incearca o vacanta in Varadero, Cuba. Plaje cu nisip fin, cocktailuri insorite asteptandu-te sa le incerci. Varadero o destinatie exotica cum mereu ai visat...

Citeste mai mult

Prezentare Varadero Cuba


Incearca o vacanta in Varadero, Cuba. Plaje cu nisip fin, cocktailuri insorite asteptandu-te sa le incerci. Varadero o destinatie exotica cum mereu ai visat. Un sejur de 7 nopti in Varadero iti poate oferi amintiri deosebite toata viata. Dupa o vacanta unica in Varadero iti vei dori mereu sa te intorci pentru plaje, cocktailuri si atmosfera unica.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 7 hoteluri

Varadero, Cuba

Situat n centrul oraului Varadero la civa pai de restaurante magazine baruri i cluburi din Varadero Starfish Las Palmas se afla la 5 minute de mers pe jos fata de una dintre cele mai bune plaje din Varadero Hotelul este la numai 18 km de Aeroportul J . . .

Varadero, Cuba

Hotelul Melia Varadero estelocalizat la 8 km de centrulorasului Varadero Situatlanga Varadero Golf Club si Plaza America Convention Centre BOOKING 78 Localizare Hotelul Melia Varadero estelocalizat la 8 km de centrulorasului Varadero Aeroportul . . .

Varadero, Cuba

O staiune de lux pe malul mrii din Varadero perfect pentru familii i cupluri BOOKING nu are nota TripAdvisor 4 Localizare Situat langa cea mai bun plaj din lume la doar 11 km de centrul oraului Varadero la 40 km de Aeroportul Internaional Varad . . .

Varadero, Cuba

Hotelul Iberostar Varadero 5 este situat visvis de plaja Varadero una din cele mai frumoase plaje din Varadero Calitatea serviciilor sale camerele sale spaioasei o gam larg de activiti de agrement fac acest hotel de lux o alegere perfect pentru o vac . . .

Varadero, Cuba

Hotelul H10 OCEAN VISTA AZUL este un hotel nou de 5 inconjurat de doua plaje idilice cu nisip fin alb si ape turcoaz Dispune de o pozitie cu priveliste spectaculoasa asupra oceanului BOOKING 85 Localizare Hotelul H10 OCEAN VISTA AZUL 5 este inc . . .

Varadero, Cuba

Hotelul Melia Varadero este localizat la 7 km de centrul orasului Varadero Situat langa Varadero Golf Club Tripadvisor 4 Localizare Hotelul Melia Varadero este localizat la 7 km de centrul orasului Varadero Aeroportul Juan Gualberto Gmez este l . . .

Varadero, Cuba

Starfish Cuatro Palmas este amplasat dea lungul plajei cu nisip din Varadero Cuba Localizare Starfish Cuatro Palmas este amplasat dea lungul plajei cu nisip din Varadero Cuba Amplasat la 145 km de Havana Varadero este una dintre cele mai mari . . .