Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta Sharm El Sheikh Egipt

Vacanta Sharm El Sheikh Egipt

Vacanta in Sharm El Sheik cu charter / avion inclus! Hotelurile din Sharm el Sheikh sunt foarte rentabile, ofera servicii de masa all inclusive, cu mese bogate si preparate delicioase si nu in ultimul rand la preturi foarte bune....

Citeste mai mult

Vacanta Sharm El Sheikh Egipt


Situata in Peninsula Sinai, Sharm El Sheikh a devenit cea mai populară destinație turistică din Egipt și totodata din lumea arabă. Ceea ce a fost odinioara un mic sat de pescuit, a devenit între timp un centru turistic care poate sa ofere vizitatorilor toate facilitățile dorite. Este o destinație perfecta pentru cei care iubesc caldura sau care vor să facă plajă pe nisipurile de aur și să înoate printre recifurile exotice de corali caracterizate de o viața marină cât se poate de vibrantă.

Vacanța Sharm El Sheikh Egipt - perla Mării Roșii

Datorită temperaturilor, destinația turistica Sharm El Sheikh ofera posibilitatea de a te scalda pe tot parcursul anului. De asemenea, zona ofera si posibilități nenumărate de a face excursii către diferite obiective turistice.

În plus, pe langa toate tipurile de sporturi nautice, cei pasionati pot practica si golful, tenisul și echitația sau ciclismul quad pe dune.

De asemenea poți face si o călătorie pe cămilă la apus de soare și sa iei cina într-un cort de beduini.

Prin urmare, o vacanța în Sharm el Sheikh oferă nenumărate oportunități de sport, relaxare și divertisment.

Totodata, viata de noapte este foarte activa si va ofera posibilitatea de a petrece timpul in cafenele și cluburi care luminează toată zona centrală a orașului.

Dacă alegeti la o vacanța în Sharm El Sheikh veti putea vizita și un centru istoric, situat la Golful Sharm el-Maya. Aici va recomandăm să vizitati vechea piață arabă colorată.

Timp de mai multe decenii, stațiunea Sharm El Sheikh din Marea Roșie a fost considerată un loc ideal pentru recreere pasivă. În primul rând, aici este casa multor creaturi marine pe care regizori din întreaga lume vin să le filmeze. Inclusiv legendarul regizor de documentare Jacques-Yves Cousteau, care a prezentat lumii o serie de filme inestimabile, cum ar fi The Silent World, a lucrat aici cu echipa sa.

Iubitorii de recreere activa vor gasi aici cele mai multe companii turistice locale care oferă rute interesante unde veti putea vedea cele mai renumite obiective și locuri ale orașului.

Una dintre principalele atracții turistice este deșertul Sinai și mănăstirea Sf. Ecaterina, situată la 208 km de Sharm el-Sheikh, la o altitudine de 1570 de metri. Manastirea a fost construita in secolul al VI-lea si este cunoscuta pentru bazilica sa spectaculoasa.

Pe drumul spre mănăstire, va recomandăm să vizitați Navami - un cimitir vechi format din puțuri de piatră, situat în mijlocul desertului. Primele gropi au fost datate în secolul al 4-lea î.e.n.

Un alt loc care merită vazut este canionul colorat și peisajul său neobișnuit, care este capabil să vă surprindă imaginația. Unele imagini se aseamănă cu suprafața Lunii, în timp ce altele ofera privelistea unor figuri mistice sculptate in piatra.

Aici se afla si faimoasa rezervație Ras Mohammed, care reprezinta un loc excelent pentru scufundări și vizionari ale unor creaturi marine. Datorită activității seismice, întreaga rezervatie este acoperită cu diverse formațiuni, cât se poate de interesante.

O vacanța în Sharm El Sheikh poate fi completata de Golful Naama și Orașul Vechi care oferă numeroase locuri pentru a lua masa în timpul zilei și în timpul orelor de seară. Exista și o gamă largă de restaurante de tip fast-food, printre care se numara McDonalds, Pizza Hut și KFC, precum și mai multe cafenele și restaurante locale care servesc aproape orice tip de preparate.

Pacha, Micul Buddha și Space se numără printre numeroasele cluburi de noapte, fiecare având propriile sale serii de DJ locali și internaționali. Apoi exista baruri precum Zaza, pe scena caruia se desfășoară diverse spectacole orientale de dans si de foc.

Destinația turistica Sharm El Sheikh se mândrește de asemenea cu o gamă largă de hoteluri și apartamente, situate la mică distanță de plaja.

O vacanța în Sharm El Sheikh poate fi ideala pentru cei care doresc să viziteze o parte a Egiptului, care poate avea cel mai mare contrast cu viața tipică egipteană.

Așadar, de ce mai stați pe gânduri?

Alegeți cu încredere o vacanța cu charter inclus în Sharm El Sheikh și petreceti clipe de neuitat alături de cei dragi într-o destinație turistica de vis!

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 97 hoteluri

Shark`s Bay, Egipt
Vacanta Paste 2019
Sharm el Sheikh, Egipt
Vacanta Paste 2019
Sharm el Sheikh
Vacanta Paste 2019
Sharm el Sheikh
Vacanta Paste 2019
Sharm el Sheikh
Vacanta Paste 2019
Om El Seed, Egipt
Vacanta Paste 2019
Sharm el Sheikh, Egipt
Vacanta Paste 2019
Om El Seed, Egipt
Vacanta Paste 2019
Om El Seed, Egipt
Vacanta Paste 2019
Sharm el Sheikh, Egipt
Vacanta Paste 2019