Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Sardinia Italia

Prezentare Sardinia Italia

Intr-o vacanta in Sardinia te poti lauda cu plaje spectaculoase , plaje salbatice in partea de nord a insulei Sardinia, plaje cu nisip fin si pietricele...

Citeste mai mult

Prezentare Sardinia Italia


Intr-o vacanta in Sardinia te poti lauda cu plaje spectaculoase , plaje salbatice in partea de nord a insulei Sardinia , plaje cu nisip fin si pietricele. Aici gasim celebra plaja La Pelosa. In partea de est a insulei sunt plaje cu nisip fin.

Preparatele culinare din insula Sardinia sunt specifice Italiei, mule spaghete, fructe de mare, peste, pizza.

Drumuri inguste, oameni respectuosi atenti gata oricand pregatiti sa te ajute cu un raspuns la o intrebare turistica. Intr-un sejur de cateva zile in Sardinia te poate indragosti iremedial de aceasta insula.Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 21 hoteluri

Porto Conte, Italia

Poveste Hotel Porto Conte SardiniaLocalizareProiectat cu fata spre mare Hotel Porto Conte este protejat de umbra copacilor si inconjurat de verdeata intensa a Mediteranei Hotel Porto Conte este pe malul marii plaja cu nisip la 13 km de animatul oras . . .

Porto Conte, Italia

Poveste Hotel Porto Conte SardiniaLocalizareHotel Porto Conte este situat pe malul marii plaja cu nisip la 13 km de animatul oras Alghero si la 11 km de aeroportul Alghero Proiectat cu fata spre mare acest hotel este protejat de umbra copacilor si in . . .

Porto Cervo, Italia

Poveste Resort Colonna SardiniaLocalizareResort Colonna se afla la 15 km de centrul orasului la 30 km de cel mai apropiat aeroport Olbia si la 150 de aeroportul Alghero Fertilia Resort Colonna un hotel de 5 din Porto Cervoeste unul din cele mai exlus . . .

Porto Cervo, Italia

Poveste Hotel Colonna Park SardiniaLocalizareHotel Colonna Park se afla la 15 km de centrul orasului la 30 km de cel mai apropiat aeroport Olbia si la 150 de aeroportul Alghero Fertilia Hotel Colonna Park un hotel de 4 din Porto Cervo estelocalizat i . . .

Baia Sardinia, Italia

Poveste Hotel Grand Smeraldo Beach SardiniaLocalizareHotel Grand Smeraldo Beach se afla pe malul marii la 150 km de aeroportul Alghero la 200 metri de centrul localitatii Baja Sardinia celebra statiune Porto Cervo este la doar 5 km distanta Hotel Gra . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Alma SardiniaLocalizareHotel Alma este localizat la 15 km de centrul orasului Alghero si la 10 km de aeroportul Alghero Plaja cu nisip fin Lido se afla peste strada chiar in fata hoteluluiFacilitati camereHotel Almadispune de 43 camere . . .

Alghero, Italia

Poveste Villa Piras SardiniaLocalizareVilla Piras este la 50 de metri de Golful Alghero si la aproximativ 800 metri de centrul istoric In apropiere de Villa Piras exista un supermarket si mai multe golfuri cu nisip fin si prundisAmplasat pe o colina . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Residence Rina SardiniaLocalizareHotel Residence Rina se afla la 100 m de statia de autobuz 5 km de aeroportul din Alghero si la 1 km de centrul orasuluiSituat in Alghero intro zona superba la 100 m de plaja cunisip albFacilitati camere . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Alghero City Sardinia LocalizareHotel Alghero City in centrul orasului Alghero la cateva minute de mers pe jos de toate atractiile principale ale orasului la 10 km de aeroportul Alghero Hotel AlgheroCity ne propune camere in culori lum . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Carlos V SardiniaLocalizareHotel Carlos V este amplasatla 35 km distanta de centrul orasului Alghero la 11 km de aeroportul AlgheroHotel Carlos Vesteelegant si modern este situat pe malul marii inorasul AlgheroFacilitati camereCamerele . . .

Porto Conte, Italia

Poveste Hotel Corte Rosada SardiniaLocalizareHotel Corte Rosada este situat in incantatorul golf Porto Conte nu departe de orasul Alghero direct pe plaja cu nisip fin alb inconjurat de o padure de pini Golful Capo Caccia este unul dintre cele mai fru . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Soleado SardiniaLocalizareHotel Soleado este situat langa malul marii la doar 50 m de plaja cu nisip si la o plimbare de 15 minute de centrul istoric al orasului Aeroportul Fertilia este situat la 7 km Hotel Soleado este situat inAlgher . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Residence Europa SardiniaLocalizareHotel Residence Europa este localizat aproape de centrul istoric al orasului Alghero si la 8 km distanta de aeroport Situat strategic la 50 m de malul marii si la cateva minute de centrul istoric al or . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Hotel Residenza Buganvillea SardiniaLocalizareHotel Residenza Buganvillea este localizat aproape de plaja si este potrivit pentru familii Centrul istoric Alghero este la 15km distanta si exista autobuz catre centru la fiecare 30 de minu . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Florida SardiniaLocalizareHotel Florida este aproape de centrul orasului Alghero langa plaja la 6 km distanta de aeroport Situat intro pozitie panoramica ingolful Alghero Hotel Floridava asteapta pentru o vacanta de neuitat Intimpul zil . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel La Playa SardiniaLocalizareHotel La Playa este situat la 2 km de central orasului vechi si la 100 m faa de plaja cu nisip Lido Staia de autobuz este la 1 minut distana de hotelFacilitati camereCamerele dinHotel La Playasunt in numar de . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Oasis SardiniaLocalizareHotel Oasiseste situat in orasul Alghero la 100 m de plaja cu nisip langa o frumoasa padure de piniHotel Oasisdispune de o piscina spatioasa cu sezlonguri si umbrelute unde adultii si copiii se pot bucura impreun . . .

Alghero, Italia

Descriere Situat in Alghero intro zona superba la 100 m de plaja cu nisip albLocalizare la 100 m de statia de autobuz 5 km de aeroportul din Alghero si la 1 km de centrul orasuluiDotari camere hotelul dispune de 80 de camere situate in cladirea prin . . .

Alghero, Italia

Poveste Hotel Mistral SardiniaLocalizareHotel Mistral se aflala intrarea in orasul Alghero o pozitie ideala pentru cei care doresc sa faca o plimbare pana in centrul orasului sau pe promenada la 7 km de aeroportul Alghero Un hotel confortabil situat . . .

Porto Conte, Italia

Poveste Hotel El Faro Sardinia LocalizareHotel El Faro luxos intim si elegant este situat in Baia delle Ninfe golful sirenelor inconjurat de peisajul natural Hotel El Faro imita ideea unui vapor ancorat in mare si are o marina si piscina cu apa de m . . .