Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel VP Prive Suites, Santorini

Localizare
Hotel VP Prive Suites este administrat de o familie, se deosebeste atat prin frumos si simplitate cat si prin pozitionarea centrala a acestuia. Este un hotel destinat atat familiilor cat si cuplurilor. Statia de buss este la o distanta de 20 m, iar plaja la 100-150 m, Fira la 12km, aeroport 25 minute cu masina.

Facilitati camere
Camerele din Hotel VP Prive Suites sunt dotate cu baie, dus, telefon direct, cablu TV acces la internet cu plata, frigider, facilitati ceai, cafea, paturile pot fi twin sau matrimoniale, aer conditionat, seif.

Facilitati Hotel VP Prive Suites
Hotel VP Prive Suites ofera turistilor receptie deschisa 24ore, acces la internet, parcare privata,sala de conferinte, aer conditionat, piscina, seif. Sezlongul si umbrela la plaja se platesc. Perissa si Perivolos sunt locurile ideale unde va puteti petrece timpul intr-un mod placut in barurile si terasele frumos amenajate, pe plaja.Plaja Perivolos este usor accesibila din Perissa, aceastea se unesc fara a observa diferente, tot aici exista multe optiuni si o mare diversitate in ceea ce priveste distractia pe plaja, petreceri.Plaja Perivolos este cunoscuta si ca \'Plaja Neagra\'datorita faptului ca nisipul este presarat cu pietricele de culoare neagra.Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie