Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel Fenix Collection, Santorini

Localizare
Hotel Hotel Fenix Collection
este localizat in Perissa, la 350 m de plaja. Zona pitorească din Fira este la aproximativ 11,5 km de Crystal Palace. Proprietatea se găsește la 9 km de plaja pitorească Roșie și la mai puțin de 11 km de renumita plajă Albă. Aeroportul din Santorini este situat la 13 km.
Distante:
Aeroportul Santorini: 12 km
Port Santorini: 7 km
Capitala Fira: 10 km
Statie autobuz: 100m

Facilitati camere
Camere Double: Capacitate maxima: 2 adulti, etajul 1 sau parter. Camerele duble sunt camere destul de spatioase de 23 de metri patrati, si sunt dotate cu: LCD TV prin satelit, halate de baie i papuci, mini-frigider, aer conditionat, fier de calcat (la cerere), balcon, baie cu dus sau cabina
Camere Triple. Capacitate maxima: 3 adulti, etajul 1 sau parter. Camerele noastre triple sunt camere destul de spatioase de 25 de metri patrati si sunt dotate cu: LCD TV prin satelit, halate de baie i papuci, mini-frigider, aer conditionat, fier de calcat (la cerere), balcon, baie cu dus sau cada.

Facilitati Hotel Hotel Fenix Collection
Hotel Hotel Fenix Collection ofera turistilor sai: piscina, bar la piscina ( de la 11:00 la 24:00), parcare, receptie de 24 de ore, room service, acces la internet Wi-Fi, medic la cerere.

Puncte de interes:
- plaja cu nisip negru din Kamari
- situl arheologic Akrotiri
- Thira Antica la 3km de Kamari
- Muzeul preistoric al Thirei, muzeul Arheologic din Fira, Muzeul de Folclor, Muzeul naval din Oia
- Castelul Venetian din Pyrgos
- Insulele Vulcanice Palea Kameni si Nea Kameni

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie