Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Alexandra Studios & Apartments


Descriere

Poveste Hotel Alexandra Studios & Apartments, Santorini

Localizare
Construit in stil traditional, Hotel Alexandra Studios & Apartments, exact deasupra plajei de nisip negru din Santorini, Hotelul Alexandra este situat la marginea localitatii Kamari, intr-o zona linistita. Aeroportul Internaţional din Santorini se află la 4 km şi Portul Athinios se găseşte la 11 km. Hotelul este la 700 m de centrul statiunii, unde sunt toate restaurantele, tevernele si barurile. Este ideal pentru o vacanta linistita.

Facilitati camere
Toate unităţile din Hotel Alexandra Studios & Apartments se deschid spre un balcon mobilat sau spre un patio cu vedere la grădină, piscină sau Marea Egee. Fiecare include TV prin satelit şi frigider. Unele spaţii de cazare sunt în sistem self-catering.

Facilitati Hotel Alexandra Studios & Apartments
Hotel Alexandra Studios & Apartments este un complex de camere, studiouri şi apartamente situat în zona liniştită a staţiunii. Hotelul are o piscină de dimensiuni medii cu şezlonguri şi umbrele situate la partea din faţă a complexului, cu piscină / snack-bar. Există o zonă de recepţie mare cu un lounge şi o sală de mic dejun. Există cutii de siguranţă disponibile pentru închiriere la recepţie şi parcare vizavi de hotel.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie