Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 15 hoteluri

Maldive, Maldive

Sun Island Resort Spa este un hotel de 4 stele situat in Nalaguraidhoo la o distanta de 30 de minute de mers cu avionul fata de aeroportul Ibrahim Nasir si la 60 de minute fata de India si Sri Lanka Fie ca exploreaza spectaculoasa insula invata cate . . .

Maldive, Maldive

Hotelul Royal Island Resort Spa este situat pe Baa Atol si este ideal pentru cuplurile aflate in luna de miere sau pentru cei care doresc un cadru relaxant si intim Transferul din capitala Male se face cu avionul pe zborurile unei companii locale pa . . .

Maldive, Maldive

Adaaran Select Hudhuranfushi se afl la aproximativ 19 km de Aeroportul Internaional Male De la aeroport transferul cu barca cu motor la insul dureaz aproximativ 30 de minute Adaaran Select Hudhuranfushi ofer posibilitatea unei vacane nsorite la ma . . .

Maldive, Maldive

Localizare Se afla in atolul Addu Cea mai sudica zona din Maldive la 541 km deaeroportul Male transferul realizanduse cu un zbor intern si o barca rapidade la aeroportul Male Portul Hulhudhoo este situat la 14 minute de mers pejosPrezentaregenerala C . . .

Maldive, Maldive

Localizare Se afla langa atolul de NordMale la doar 20 km de aeroportul Male transferulrealizanduse cu barca rapida calatoria dureaza aproximativ 25 minute Prezentaregenerala Situat pe propria insula privata din Atolul de NordMalAS Adaaran Select Hud . . .

Maldive, Maldive

Localizare Amplasat la capatul atolului Ari in partea de sud si avand o lungime dedoar 700 de metri si o latime de 140 de metri Holiday Island se afla la doar 110km de Aeroportul International Male transferul realizanduse cu avionul panala aeroportul . . .

Maldive, Maldive

Localizare Se afla in atolul de NordMale la 49 km de aeroportul Male transferul realizanduse cu barca rapida calatoria dureaza aproximativ 50 minutePrezentare generala Hotelul OBLU by Atmosphere at Helengeli este un complex contemporan all inclusive . . .

Maldive, Maldive

Localizare Se afla in atolul Noonu la 200 km nord de aeroportul Male transferul realizanduse cu hidroavionul aproximativ 50 minutePrezentare generala Acest complex de 221 de camere in atolul Noonu izolat pentru prima data a fost deschis in 2008 ca Hi . . .

Maldive, Maldive

Localizare Se afla in atolul Lhaviyani la 133 km nord de aeroportul Male transferul realizanduse cu hidroavionul calatoria dureaza aproximativ 30 minute Insula are o lungime de 2 km si o latime de 90 de metri Prezentare generala Atmpsphere Kanifushi . . .