Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 12 hoteluri

Salou, Spania

Hotelul este situat in statiunea Salou la 900 m de una dintre cele mai frumoase plaje din zona si la 800 m de parcul tematic Port Aventura Preturile nu includ TRANSFERUL AEROPORT HOTEL AEROPORT In sistem gasiti tarifele pentru TRANSFER cu public . . .

Salou, Spania

Hotelul Salou Park 4este situat in zona turistica din Salou la doar 100 m de plaja Turistii vor petrece un sejur minunat si relaxant isi pot petrece timpul la piscina la sala de jocuri ori pot merge in statiune in zona restaurantelor barurilor si mag . . .

Cambrils, Spania

Hotelul Augustus 3 este situat pe faleza Salou din statiunea Cambrils Costa Dorada aflanduse la o distanta de 100 m de plaja si la 117 km de Aeroportul Reus Resortul se afla in apropierea plajei si pune la dispozitia turistilor restaurant piscina e . . .

Salou, Spania

Hotel Playa Park 3 se afla la doar 100 m de plaja din statiunea Costa Dorada si pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati pentru petrecerea unui sejur minunat piscina exterioara cu sectiune pentru copii restaurant bar spectacole culinare tem . . .

Cambrils, Spania
Salou, Spania
Salou, Spania

Este situat in noua zona turistica si comerciala din Salou la 150m de Piata Europa si 350m de plaja Levante in apropiere de centrul statiunii si de Port Aventura Preturile nu includ TRANSFERUL AEROPORT HOTEL AEROPORT In sistem gasiti tarifele . . .

Salou, Spania

Hotelul este situat in statiunea Salou la 500 de metri de plaja in zona comerciala a statiunii cu magazine cafenele baruri restaurante si discoteci Preturile nu includ TRANSFERUL AEROPORT HOTEL AEROPORT In sistem gasiti tarifele pentru TRANSFER . . .