Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 55 hoteluri

Malgrat de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Top Planamar Costa BravaLocalizareHotel Top Planamar este situat in statiunea Malgrat de Mar aproape de pormenada la doar 50 m de plaja cu nisip si la 3 minute de centru Aeroportul din Girona este la 25 minute distantaHotel Top Planamar . . .

Malgrat de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Reymar Playa Costa BravaLocalizareHotel Reymar Playa se afla la 78 km de aeroportul din Barcelona la 50 m de plaja si la 300 m de centrul Malgrat de Mar Hotel Reymar Playa cu servicii de incredere situat la 50 de metri de plaja la 300 d . . .

Costa Brava, Spania
Spania 2018

7 nopti de cazare Hotel 3 cu PENSIUNE COMPLETA in Costa Brava BONUS apa si vin la masa Transfer Aeroport Hotel Aeroport Asistenta turistica in limba romana BONUS Asigurare medicala si storno COCKTAIL TRAVEL PROTECTION . . .

Santa Susanna, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel H Top Summer Sun Costa BravaLocalizareHotel H Top Summer Sun se afla n Santa Susanna la civa pai de facilitile staiunii inclusiv magazine baruri i restaurante Staiunea Santa Susanna este la aproximativ 37 km de Aeroportul Girona i la ap . . .

Costa Brava, Spania
Spania 2018

7 nopti de cazare 5 nopti Hotel 4 cu PENSIUNE COMPLETA in zona de coasta si 2 nopti Hotel 4 mic dejun in Barcelona BONUS La masa apa si vin Transfer Aeroport Hotel Aeroport Transfer intre hotelul din Costa Brava si hotelul din Barcelona . . .

Costa Brava, Spania
Spania 2018

7 nopti de cazare la Hotel 4 cu PENSIUNE COMPLETA in Costa Brava BONUS La masa apa si vin Transfer Aeroport Hotel Aeroport BONUS Excursie de o zi in Barcelona Asistenta turistica in limba romana Conditii de inscriere Pasaport va . . .

Lloret de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel GHT Aquarium Costa BravaLocalizareHotel GHT Aquariumeste situat la 400 m de plaja si 800 m de centrul statiunii Faciliti camereHotel GHT Aquariumare 240 camere toate dotate cu baie proprie complet echipata uscator de pr minibar la cere . . .

Calella, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel President Costa BravaLocalizareHotel President este situat intro zona linistita a statiunii Calella la 500 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiuni Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 60 km Hote . . .

Calella, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel GHT Maritim Costa BravaLocalizareHotel GHT Maritim este situat in zona turistica a statiunii Calella si avand vederi fabuloase asupra plajei Garbi si farului din Calella la doar cateva minute de zona comercialaHotel GHT Maritima fost pr . . .

Lloret de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel GHT Oasis Park Lloret Costa BravaLocalizare Hotel GHT Oasis Park Lloret se afla foarte aproape de plaja Fenals una din cele mai linistite zone din Lloret de Mar la doar 15 minute de centrul orasuluiFaciliti camere Camerele din . . .

Santa Susanna, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Tahiti Playa Costa BravaLocalizareHotel Tahiti Playa este situat la 70 km de aeroportul Barcelonei la 31 km de aeroportul orasului Girona la 100 m de centrul orasului Santa Susana pe prima linie de la plajaHotel Tahiti Playa este situat . . .

Blanes, Spania
Spania 2018
Malgrat de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Reymar Costa BravaLocalizareHotel Reymar este situat pe promenada de plaj la aproximativ 50m de plaj unde sunt disponibile ezlonguri i umbrele de soare Centrul staiunii este la aproximativ 1 km distan cu o selecie de magazine baruri i r . . .

Calella, Spania
Spania 2018

Poveste Aparthotel Miami Park Costa BravaLocalizareAparthotel Miami Park se afl la aproximativ 300m de plaj i la aproximativ 50m distan de centrul comercial care are o gam larg de magazine restaurante i locuri de divertisment pentru a se potrivi tutu . . .

Lloret de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Flamingo Costa BravaLocalizareHotel Flamingo este situat pe bulevardul principal ntro locaie minunat n inima oraului Lloret de Mar i la aproximativ 150 de metri de cea mai apropiat plaj Aproape de Hotel Flamingoexist o serie de magazine . . .

Lloret de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Garbi Park Costa BravaLocalizareHotel Garbi Park este situat la 200 de metri de plaja din Lloret aproape de zona comerciala si de centrul de divertisment la 400 m de aquapark Hotel Garbi Park renovat recent situat aproape de zona comerc . . .

Lloret de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Gran Garbi Mar Costa Brava LocalizareHotel Gran Garbi Mar este la doar 300 m de plaj ntro zon linitit Lloret de Mar ofer o gam larg de faciliti sportive i de agrement patrimoniu cultural plaje minunate i o mulime de magazine restaurant . . .

Lloret de Mar, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Delamar Adults Only Costa BravaLocalizareHotel Delamar este localizat in centrul orasului la numai 150 de metri de plaja de nisip Hotel Delamar este Adults Only si ofera o locatie splendida la doar cateva minute de plaja si viata de noa . . .

Santa Susanna, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Indalo Park Costa Brava LocalizareHotel Indalo Park este situat ideal n staiunea Santa Susanna la doar 50 de metri de o plaj lung cu o gam larg de sporturi acvatice i activiti Exist o mulime de baruri restaurante cafenele i faciliti de . . .

Calella, Spania
Spania 2018

Poveste Hotel Summer Costa BravaLocalizareHotel Summer este situat aproape de plaj i este de asemenea la aproximativ 5 minute de centrul oraului Calella unde se pot bucura de magazine baruri i restaurante Aeroportul Girona se afl la aproximativ 42 km . . .