Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel Timo Resort, Alanya


Hotel Timo Resort 5*
este situat in statiunea Konakli din regiunea Alanya, la numai 75 de metri de una din cele mai bune plaje mediteraneene si detine 239 camere dispuse pe 6 etaje.

Oaspetii au la dispozitie printre altele o cafenea, 2 lifturi, club de noapte, salon de frumusete, sala de teatru si un restaurant. Hotel Timo Resort este recomandat cuplurilor si familiilor cu copii.

Hotel Timo Resort are o cladire cu 6 nivele:
- 215 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3+1 pers., 29 m2);
- 10 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 4+1 pers., 45 m2).
otelul are o cladire cu 6 nivele: - 215 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3+1 pers., 29 m2); - 10 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 4+1 pers., 45 m2).

Warning:
Textul pe care l-ati preluat este proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Copierea sa este permisa exclusiv in scopul promovarii sau comercializarii produselor Tez Tour, in conformitate cu prevederile Contractului de colaborare.


Piscină și wellness Hotel Timo Resort
piscină, piscină interioară (deschisă în sezon), piscină în aer liber (deschisă în sezon), baie turcească/baie de aburi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa și centru de wellness (cost suplimentar), sală de fitness, saună (cost suplimentar)

Activităţi si divertisment
plajă, aqua park, divertisment de seară, club pentru copii, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare) (cost suplimentar), club de noapte/DJ (cost suplimentar), nimatori, scufundări (cost suplimentar), caiac (cost suplimentar), bibliotecă, inchirieri biciclete (cost suplimentar), darts, tenis de masă, biliard (cost suplimentar), teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, teren de tenis

Restaurante si baruri Hotel Timo Resort
snack bar, restaurant (bufet), bar

Plaja acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, terasă, grădină

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie