Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Kusadasi Turcia

Prezentare Kusadasi Turcia

Vacanta in Kusadasi cu autocarul. Oferte de vacanta in Kusadasi 2018 cu autocarul. Rezerva o vacanta last minute/early booking in Kusadasi. Hoteluri de vacanta in Kusadasi

Prezentare Kusadasi Turcia


Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 35 hoteluri

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Arora KusadasiLocalizareHotel Arora se afla la 80 km de aeroportul orasului Izmir 5 km de centrul orasului Kusadasi si la 90 m de plaja privata Orasul antic Efes se afla la 25 km de hotelFacilitati camereHotel Arorapune la dispozitia tu . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel By Karaaslan Inn KusadasiLocalizareHotel By Karaaslan Inn se afla in centrul orasului Kusadasi la 20 m de plaja si 75 km de aeroportul din Izmir Visavis se afla portul de iahturi Hotel By Karaaslan Inn se afl n apropiere de magazine res . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Sealight Resort KusadasiLocalizareHotel Sealight Resort este situat foarte aproape de mare la 5 km departare de centrul statiunii Kusadasi si dispune de plaja proprieHotel Sealight Resortdispune de restaurant principal 4 restaurante a l . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Fantasia Deluxe KusadasiLocalizareHotel Fantasia este situat in zona Long Beach pe malul marii la 5 km de centrul orasului Kusadasi si la 14 km de orasul Efes Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2010Hotelul Fantasia este situ . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Pine Bay Holiday Resort KusadasiLocalizareHotel Pine Bay Holidayeste situat la 65 km de aeroportul orasului Izmir la 6 km de centrul orasului Kusadasi la 18 km de cetatea antica Efes pe malul marii Construit n 1993 are suprafata totala . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Minay KusadasiLocalizareSituat la doar 150 metri de celebra plaja Ladies Beach din Kusadasi Hotelul Minay este un hotel de 3 stele ntro locaie convenabil cu acces facil catre centrul orasuluiFacilitati camereHotel Minayeste construit pe . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Aqua Fantasy KusadasiLocalizareHotel Aqua Fantasy este clasificat la 5 stele fiind situat la 8 km fata de centrul orasului Kusadasi si la 80 km departare de aeroportul din Izmir Hotel Aqua Fantasy dispune de unul dintre cele mai mar . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Grand Blue Sky KusadasiLocalizareHotel Grand Blue SkyInternational este situat se afla pe malul marii la 3 km de centrul orasului Kusadasi si la 18 km de orasul antic EfesInternational este situat se afla pe malul marii la 3 km de centr . . .

Kusadasi, Turcia
Hoteluri de familie
Turcia 2018

Poveste Hotel Pigale Beach Resort KusadasiLocalizareHotel Pigale Beach este situat la 100 m de plaja cu nisip Pygale la 25 km de centrul orasului Kusadasi si la 65 km de aeroportul IzmirHotel Pigale Beach este asezat in trepte in mijlocul unui paradi . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Amara Sealight Elite KusadasiLocalizareHotel Amara Sealight Elite este situat in Kusadasi la doar 150 m de plaja Principalul obiectiv turistic este centrul orasului Kusadasi aflat la 6 km de hotel Aeroportul Izmir se afla la 75 kmFacili . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Batihan Beach Resort Spa KusadasiLocalizare Hotel Batihan Beach Resort se afl pe malul mrii la 7 km de centrul staiunii Kusadasi i la 135 km de aeroportul din Bodrum Facilitati camereHotel Batihan Beach Resort dispune 156 de camere . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Dabaklar Kusadasi LocalizareHotel Dabaklar este situat in centrul orasului la 100 m de plaja 80 km de aeroportul Izmir si 145 km de aeroportul Bodrum avand toate facilitatile moderne de care aveti nevoie pentru un sejur perfectFacilita . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Korumar Ephesus Beach Spa Resort KusadasiLocalizare Hotel Korumar Ephesus Beach Spa Resorteste un hotel nou ce se va deschide in aprilie 2017 situat la 12 km de centrul statiunii Kusadasi cu plaja privata la 70 km de centrul oraului . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Korumar Deluxe Kusadasi LocalizareHotel Korumar Deluxe Kusadasi este situat pe malul marii la 70 km de aeroportul orasul Izmir la 2 km de centrul statiunea Kusadasi si la 10 km de cetatea antica EfesHotel Korumar Deluxe Kusadasia fost . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel The Palm Club Apartment KusadasiLocalizareHotel The Palm Club Apartment se afl la numai 25 m de plaja de nisip de pe coasta Mrii EgeeOraul antic Efes este situat la 18 km deHotel The Palm Club Apartment Aeroportul Izmir Adnan Menderes s . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Palmin KusadasiLocalizareHotelPalmin se afla la 2 km de centru orasului Kusadasi Hotel Palmin este un hotel modern ce dispune de personal amabil si camere confortabile si reprezinta un loc ideal pentru relaxareFacilitati camereHotel Pal . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Omer Holiday Resort KusadasiLocalizareHotel Omer Holiday Resort se afla la 70 km de orasul Izmir la 4 km de centrul orasului Kusadasi pe malul mariiFacilitati camereHotel Omer Holiday Resortdispune de 152 camere dintre care 118 standard . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Altinsaray Kusadasi LocalizareHotel Altinsaray se afla la 700 m de centrul statiunii Kusadasi si 70 km de aeroportHotel Altinsaray are o arhitectura speciala asemanatoare cu cea a conacelor otomane si se afla intro locatie deosebitaPla . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Surtel KusadasiLocalizareHotel Surtel este situat in centrul orasului Kusadasi la 300m de plaja la 19 km de Efes si 70 km de aeroportul din IzmirSurtel este un hotel confortabil situat intro locatie ideala si care isi primeste oaspetii . . .

Kusadasi, Turcia
Turcia 2018

Poveste Hotel Richmond Ephesus Resort KusadasiLocalizare Hotel Richmond Ephesus Resort este clasificat la 5 si este situat in unul din cele mai frumoase golfuri Pamucak foarte aproape de plaja Distanta pana la aeroportul din Izmir este de 70 km . . .