Unde poti merge extern in vacanta in sezonul toamna iarna 2018


Pentru a putea alege unde vrei sa mergi in vacanta, prima data trebuie analizat ce vrei sa faci in vacanta. Sunt mai multe alternative din care poti alege ceea ce vrei sa faci in vacanta.

Daca esti impatimit de schi poti alege partiile de schi din Bansko, Bulgaria.
Cu plecare din Bucuresti in 7-8 ore ajungi la destinatie. Pe o mare parte a traseului exista autostrada. In Bansko sunt peste 70 de kilometri de partie, cea mai lunga partie avand 16 km lungime.

Aici gasim multe hoteluri de 4* cu mic dejun si cina, cu piscina interioara si jacuzii. Ai toate facilitatile pentru a petrece o vacanta reusita la schi.

Daca esti dornic de a vizita si de a te plimba ai varianta de destinatii precum Toscana si Malta cu plecari in octombrie si noiembrie. Poti  descoperii vestigii istorice , sa cunosti cultura si  gastronomia locala.
Tarifele pentru 2 persoane in Malta 749 euro cu toate taxele incluse. Pentru Toscana programul de seniori tariful pentru 2 persoane este 780 euro .


Pentru cei ce doresc sa mearga intr-o zona calda in perioada iernii , pot alege dintre destinatiile Egipt  si Dubai .
In Egipt   sunt 2 zone turisice Hurghada si Sharm el Sheick. Pentru Hurghada avem plecari din decembrie de la hoteluri de 4* cu all inclusive de la 997 euro/ 2 persoane.

Pentru cei ce doresc sa descopere luxul si bogatia Dubai-ului pot alege o vacanta cu plecari din octombrie pana in aprilie.
O vacanta de 8 zile cu avionul intr-un hotel din Dubai costa 1447 euro/ 2 persoane cu toate taxele incluse.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare