Cum inchiriezi o masina!


CUM INCHIRIEZI O MASINA PE INSULA
Dacă v-a plăcut, nu uitați să dați Subscribe, Like sau Share
Ne puteti găsi și pe:
Instagram Tomis Travel: https://www.instagram.com/tomistravel

Acuma suntem in insula Rodos, in Grecia. Punctul de plecare: atunci cand inchiriezi o masina ai nevoie de o carte de credit , atunci cand esti pe continent.

Pentru ca noi acum suntem in Rodos, pentru ca suntem pe o insula, nu putem parasi insula cu masina, de aceea regulile sunt mult mai permisive.
Suntem la hotel Virginia Family Suites in cadrul hotelului avem un birou de rent a car, adica chiar din hotel putem sa inchiriem o masina.

Azi vom inchiria un Chevrolet Spark cu 35 euro/zi. Haideti sa vedem si tarifele.Daca inchiriezi pentru o singura zi este 35 euro, daca inchiriezi pe 2 zile este 65 euro, daca inchiriezi pe 3 zile este 90 euro si poate ajunge pana la 7 zile 210 euro

Esti putin mai aventuros, si ai curaj sa mergi pe un scuter sau un motoscuter, haideti sa vedem care sunt tarifele. Daca vrei sa incerci un scuter tariful pentru o singura zi este de 20 euro, pentru 2 zile 40 euro si poate sa ajunga pentru toate cele 7 zile 120 euro . Daca vrei sa iei insa un scuter mai mare, tariful pentru o zi este 40 euro, iar pentru 7 zile 230 euro.

Intre timp ne-a venit masina, avem un Citroen C1, noi am facut rezervare pentru un Chevrolet Spark. Sa mergem sa va arat cum se face verificarea cand preiei o masina inchiriata. In momentul in care preiei masina, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te uiti foarte atent daca are zgarieturi, daca masina are vreo aripa infundata.

Firma de la care am inchiriat este Independent Rent a Car. Ne uitam putin la ea. V-am spus ca este un Citroen C1. Aici vedem contractul pe care l-am incheiat cu ei. Eu zic sa bagam cheia si sa dam drumul la treaba. Dupa cum vedeti avem 32356de km la bord. Avem la rezervor 2 liniute pline. In momentul de fata trebuie sa mai punem ceva benzina. Putem sa punem benzina 95.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare