Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Poveste Hotel Andreas, Santorini

Localizare
Hotel Andreas
este un hotel traditional, condus de o familie, situat in Kamari, pe cea mai frumoasa plaja cu nisip negru, pe coasta de sud-est a insulei Thira. Un plus de confort, atmosferă intima într-o zona liniștită din Kamari, la doar 150m de plajă și cu acces facil la toate atracțiile arhipelagului Santorini. Fiecare camera sau balcon ofera vedere spre antica Thira - vechea capitala a insulei, un patrimoniu cultural mondial.

Facilitati camere
Hotel Andreas
are 35 camere confortabile, decorate cu mobilier simplu dar modern şi culori luminoase pastelate. Toate camerele sunt dotate cu baie, A?C, baie privată cu duş, un televizor cu canale internaţionale şi balcon sau terasă.

Facilitati Hotel Andreas
Hotel Andreas ofera o piscină şi terasă, grădini atractive, un lounge cu TV, recepţie de 24 de ore, o cameră pentru depozitarea bagajelor, spălătorie şi servicii de călcat, seif la receptie, parcare, informaţii turistice şi servicii de babysitting la cerere.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie