Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Memento Asterias House


Descriere

Poveste Vila Memento Asterias House, Riviera Olimpului

Localizare
Vila Memento Asterias
este situata la 80 m de plaja si in imediata apropiere a centrului statiunii Olympic Beach. Distanta pâna la cel mai apropiat aeroport este de 105 km.

Facilitati camere
Vila Memento Asterias
are 3 etaje și dispune de 16 camere. Acestea sunt modern mobilate și dotate cu grup sanitar propriu cu duș, minifrigider (gratuit), chicinetă utilată cu veselă necesară și plită electrică, TV, instalație de aer condiționat (opțional, 5 euro/cameră/zi), balcon sau terasă. Camerele au o suprafață de 20-25 mp. Prosoapele nu sunt incluse. Tip camere: Best Deal – camere situate la parter. Recomandate persoanelor care nu vor sa faca efort. Posibilitate cazare 2 persoane. Standard – camere situate la parter, etajul 1 si etajul 2. Posibilitate cazare pana la 3 persoane. Family open plan – camera situata la parter. Vila Memento Asterias este recomandata pentru persoanele cu copii. Posibilitate cazare de la 2 adulti cu 2 copii (pana la 4 persoane).

Facilitati Vila Memento Asterias
Vila Memento Asterias oferă servicii de self-catering; Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere). Opţional se poate alege una din variantele de masă: mic dejun, prânz sau cină, mese care se vor servi la tavernă. Plaja: Plaja publica lata si cu nisip fin se afla la 80 metri de vila, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoana/zi).

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie

TripAdvisor Traveler Rating