Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Viila Memento Ikaros House


Descriere

Poveste Vila Memento Ikaros House, Riviera Olimpului

Localizare
Vila Memento Ikaros
este situată în centrul stațiunii Olympic Beach, la aproximativ 50 m de plajă. Cel mai apropiat aeroport se află la 105 km distanță de vilă. Construita in 2010, Vila Ikaros este situata in Olympic Beach, perla statiunilor de pe litoralul Greciei de Nord.

Facilitati camere
Vila Memento Ikaros
are 3 etaje. Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu cu duș, minifrigider (gratuit), chicinetă utilată cu veselă necesară și plită electrică, TV prin satelit, instalație de aer condiționat (opțional, 5 euro/cameră/zi), balcon. Camerele au o suprafață de 20-25 mp. Prosoapele nu sunt incluse. Tip camere: Best Deal – cameră situată la etaj. Posibilitate cazare în cameră până la 3 persoane. Standard – camere situate la etajul 1, 2 si 3. Posibilitate cazare în cameră până la 3 persoane. Family open plan – camere situate la etajul 3. Recomandate pentru persoanele cu copii. Posibilitate cazare de la 2 adulti cu 2 copii (până la 4 persoane).

Facilitati Vila Memento Ikaros
Vila Memento Ikaros oferă servicii de self-catering; Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere). Opţional se poate alege una din variantele de masă: mic dejun, prânz sau cină, mese care se vor servi la tavernă. Plaja publica lata si cu nisip fin se afla la 50 metri de vila, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoana/zi).

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie

TripAdvisor Traveler Rating