Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Zora Adriatiq (Primosten)

   Croatia, Croatia Vezi locatia pe harta

TripAdvisor Traveler Rating
715 Recenzii
Mediu

Descriere

Poveste Hotel Zora Adriatiq, Split

Localizare
Hotel Zora Adriatiq este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotel Zora Adriatiq este situat în vârful peninsulei, chiar pe malul mării. Este înconjurat de plaje cu pietriș, urmate de o cărare de 800 de metri care trece printr-o pădure deasă de pin. Situat la doar 500 de metri de zona istorică din Primošten.

Facilitati camere
Hotel Zora Adriatiq are 325 de camere cu balcon, vedere laterală la mare și TV prin satelit, un restaurant și o piscină cu apă de mare încălzită, acoperită cu o cupolă care se poate deschide parțial.

Facilitati Hotel Zora Adriatiq
Hotel Zora Adriatiq oferă un restaurant, terenuri de tenis și un centru spa și de wellness cu piscine. Sub același acoperiș există o saună, un salon de masaj și un salon de tratamente cosmetice. De asemenea, la hotel există un club al copiilor, precum și o sală de sport și diferite facilități sportive. Personalul de la recepție vă va ajuta cu plăcere să organizați excursii, să închiriați mașini și să solicitați servicii de transfer.

Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie

TripAdvisor Traveler Rating

715 Recenzii
Mediu

#1 din 1 in Primosten

Scrie un review
Rating Turisti
Excelent
115
Bun
313
Mediu
194
Slab
63
Teribil
30
Vezi review-uri pentru
Afaceri
29
Cupluri
280
Turist solo
23
Familie
227
Iesire cu prietenii
109
Sumar Rating
Locatie
Calitatea somnului
Camere
Serviciu
Valoare
Curatenie