Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Alpin

   Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

TripAdvisor Traveler Rating

Descriere

Poveste Hotel Alpin, Borovets

Localizare
Hotel Alpin este situat la 20 metri de ski lift si la 2 minute de centrul statiunii Borovets. O locatie placuta de vacanta

Facilitati camere
Capacitate: 5 camere duble, 1 camera dubla large, 2 studiouri, 8 vile
Camerele duble (18 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif (contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Camerele duble large (30 mp): pat matrimonial, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif (contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Studio (30mp):
pat matrimonial si 2 paturi cu usa comunicanta intre unitati, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif(contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Vilele fara sauna (42 mp): vila fara etaj cu un pat dublu si doua paturi single, usa intermediara, baie cu dus, balcon, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Vila cu sauna (42 mp): vila fara etaj cu un pat dublu si doua paturi single, usa intermediara, baie cu dus, sauna, balcon, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Vilele cu 2 etaje (72 mp): vila cu etaj cu un pat dublu, doua paturi single, usa intermediara, sauna, balcon, baie cu dus, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Facilitati Hotel Alpin
Hotel Alpin de 3 etaje dispune de loc de joaca pentru copii, restaurant, bar coffee shop, barbeque, room service, sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, seif la receptie (contra cost), birou rent-a-car, depozit echipamente ski si snowboard, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva / garanta in avans). Pentru infanti se poate oferi gratuit patut pentru copii.
Nota: vilele cu etaj se pot inchiria si separat - pe etaje!

Este permis accesul cu animale de companie doar in vile!


Va rugam sa alegeti Oras de plecare, Data de Plecare si Data de Intoarcere pentru a vedea preturile.

Locatie

TripAdvisor Traveler Rating

163 Recenzii
Bun

#6 din 30 in Borovets

Scrie un review
Rating Turisti
Excelent
126
Bun
29
Mediu
4
Slab
2
Teribil
2
Vezi review-uri pentru
Afaceri
0
Cupluri
35
Turist solo
3
Familie
82
Iesire cu prietenii
26
Sumar Rating
Locatie
Calitatea somnului
Camere
Serviciu
Valoare
Curatenie